Play It Again Sam XL

Nieuws
| 24/07/2024

PIAS XL

De PIAS reeks van Cinema ZED is inmiddels een vaste waarde: iedere maand herneemt ZED een aantal hoogvliegers voor wie tot zijn grote spijt de reguliere vertoningen gemist heeft. Is het je ook dan niet gelukt om de film te bekijken of was de voorstelling alweer uitverkocht? Geen nood, met PIAS XL pakt ZED het groots aan. Een aller, aller, maar nu ook echt allerlaatste kans om de mooiste filmparels van het afgelopen half jaar te bewonderen in je favoriete cinema!

Das Lehrerzimmer

Challengers

Challengers

De gedreven Tashi Duncan was ooit een opkomend tenniswonder tot een blessure een einde maakte aan haar carrière. Ook als coach is ze een ware natuurkracht, die zowel op als naast het veld onverbiddelijk is. Ze is getrouwd met Art Donaldson, een kampioen die de laatste tijd  steeds minder wint. Tashi’s strategie voor Arts broodnodige comeback houdt in dat hij het moet opnemen tegen Patrick - zijn vroegere beste vriend en Tashi's vroegere lief. Terwijl hun verleden en heden botsen en de spanningen hoog oplopen, moet Tashi zich afvragen wat het zal kosten om te winnen.

Meer info over de film, speeldata en tickets vind je hier

Dune: Part Two

C'è ancora domani

C'è ancora domani

Italië, 1946. Delia leidt in het naoorlogse Rome een onderdrukt bestaan als huisvrouw onder de tirannie van haar agressieve echtgenoot Ivano en zijn zieke vader. Wanneer haar dochter Marcella aankondigt dat ze gaat trouwen met een jongen uit de middenklasse, ziet Delia dat als Marcella’s kans om hetzelfde lot te ontlopen. Maar wanneer ze een mysterieuze brief ontvangt, ziet ook Delia zelf in dat het misschien nog niet te laat is om naar een beter leven te streven.

Meer info over de film, speeldata en tickets vind je hier

All of Us Strangers

Skunk

Skunk

De verwaarloosde tiener Liam groeit op in een gezin waar drugs en geweld de hoofdrol spelen. Zijn destructieve thuis wordt al snel ingeruild voor een jeugdinstelling die haar eigen regels en misbruiken heeft. Ook al vindt hij troost bij zijn begeleiders, het verleden blijft hem achtervolgen…

Meer info over de film, speeldata en tickets vind je hier

Gerelateerde films