CORONAMAATREGELEN

Het dragen van een mondmasker is verplicht en je moet een geldig CST tonen bij je cinemabezoek. Er wordt steeds sterk ingezet op ventilatie. De luchtkwaliteit wordt voortdurend gemonitord en (ook tijdens de vertoningen) bijgestuurd indien nodig. Lees HIER de laatste update!


Filmanjaro

WOLFY

Een compilatie kortfilms, volledig gewijd aan wolven, groot of klein. In vier korte verhalen zien we de schattige Wolfy en zijn vrienden aan het werk in alle seizoenen, terwijl ze spelen op een ijsschots, een verjaardagstaart bakken, of meereizen met de trekvogels. Ook twee andere filmpjes zetten wolven in de spotlights: een kleine wolf vindt zichzelf groot genoeg om alleen op jacht te gaan, en een knorrige oude wolf probeert een overenthousiaste welp af te schudden.
(meer)

Recente Release

SPENCER

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door. Heel de koninklijke familie komt samen op het landgoed van de koningin in Sandringham. Er wordt gegeten, gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. En probeert dit drie dagen lang te overleven.
(meer)

Recente Release

C'MON C'MON

Radiojournalist Johnny doorkruist de VS met zijn nieuw project waarbij hij kinderen interviewt over hoe ze de wereld en hun toekomst zien. Wanneer zijn zus hem vraagt om tijdelijk op haar negenjarige zoon Jesse te passen, neemt hij de jongen mee op sleeptouw. De twee reizen het land rond en smeden geleidelijk aan een unieke band.  De vertoning van maandag 31/1 in Cinema ZED-Hasselt wordt ingeleid door Caro Raedts, ZED-Vedette.
(meer)

Recente Release

THE TRAGEDY OF MACBETH

Schotland, 11de eeuw. Wanneer generaal Macbeth terugkeert van de oorlog tegen Engeland krijgt hij van drie heksen de voorspelling te horen dat hij op een dag koning van Schotland zal worden. De voorspelling prikkelt zijn ambitie, en die wordt nog verder aangewakkerd door zijn vrouw Lady Macbeth. Samen beramen ze een plan om de macht te grijpen.   De vertoning van dinsdag 1 februari in ZED-Hasselt wordt ingeleid door Karel Deburchgrave, Filmcriticus (Doorbraak, Film
(meer)

ZONDAG 30 JANUARI
14:30 : Wolfy (ZED Hasselt)
16:30 : Spencer (ZED Hasselt)

MAANDAG 31 JANUARI
20:00 : C'mon C'mon (ZED Hasselt)

DINSDAG 1 FEBRUARI
20:00 : The Tragedy of Macbeth (ZED Hasselt)

ZONDAG 6 FEBRUARI
16:30 : Madres paralelas (ZED Hasselt)

MAANDAG 7 FEBRUARI
20:00 : Compartment No. 6 (ZED Hasselt)

DINSDAG 8 FEBRUARI
20:00 : C'mon C'mon (ZED Hasselt)

ZED Hasselt - februari '22

ZED Hasselt - januari '22

NIEUWSBRIEF ZED HASSELT

Wens je iedere woensdag het weekprogramma van Cinema ZED, Hasselt in je mailbox? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

ZED respecteert je privacy. Lees er alles over in de privacyverklaring.


CLUB ZED


PARTNERS