Cinemini: Mironins

Cinemini: Mironins

Drie verfdruppels - een gele, rode en blauwe - zijn ontsnapt uit een van de schilderijen van de Spaanse kunstenaar Joan Miró. Elke avond, als het museum sluit, gaan ze op onderzoek in de verschillende kunstwerken. Ze komen oog in oog te staan met enkele onvergetelijke figuren en moeten onverwachte obstakels en problemen overwinnen. 

Cinemini is een voorproefje van echte cinema op maat voor de allerjongste filmkijkers: elke eerste zondag van de maand staat er een korte filmvertoning (max. 40 min) met leuke randanimatie voor kinderen van 2 tot 4 jaar op het programma. De deuren zijn geopend vanaf 9u30 en de film start om 10u. Je kan samen met je gezin genieten zonder zorgen: het geluid staat wat stiller, de lampen zijn gedimd en er is een verzorgingskussen binnen handbereik.

Commentaar

De gekke avonturen van deze drie druppeltjes in de kleurrijke wereld van kunst en verbeelding werken heel inspirerend op jonge kinderen. De compilatie maakt deel uit van een project over diverse media (van boeken en games tot televisie en meer) dat kinderen artistieke concepten wil aanleren op een speelse, fantasierijke manier.

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
3
Jaar
2020
Duur
01:00
Land
Spanje
Filmregisseur
Mikel Mas, Celia Rico Clavellino
Dialogen
*Geen*
Ondertiteling
*Geen*
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium