MAANDAG 2 AUGUSTUS
14:30 : Knofje (Vesalius)
15:00 : First Cow (Vesalius)
17:00 : In The Heights (Vesalius)
17:30 : The Mauritanian (Vesalius)
19:45 : In the Mood for Love (Vesalius)
20:00 : Sound of Metal (Vesalius)
21:45 : The Painter and the Thief (Vesalius)
22:15 : Falling (Vesalius)

DINSDAG 3 AUGUSTUS
14:30 : Sweet Thing (Vesalius)
15:00 : Pieter Konijn 2 (Vesalius)
17:00 : A Perfectly Normal Family (Vesalius)
17:30 : First Cow (Vesalius)
19:15 : In The Heights (Vesalius)
20:00 : Falling (Vesalius)
22:00 : True Mothers (Vesalius)
22:15 : The Mauritanian (Vesalius)

WOENSDAG 4 AUGUSTUS
14:30 : Zussen (Vesalius)
15:00 : Nomadland (Vesalius)
17:00 : The Man Who Sold His Skin (Vesalius)
17:30 : The Green Knight (Vesalius)
19:30 : Blackbird (Vesalius)
20:00 : Rifkin's Festival (Vesalius)
21:30 : Titane (Vesalius)
21:45 : First Cow (Vesalius)

DONDERDAG 5 AUGUSTUS
14:30 : True Mothers (Vesalius)
15:00 : Wolfwalkers (Vesalius)
17:15 : Sweet Thing (Vesalius)
17:30 : First Cow (Vesalius)
19:30 : The Dissident (Vesalius)
20:00 : The Green Knight (Vesalius)
22:15 : Blackbird (Vesalius)
22:30 : Rifkin's Festival (Vesalius)

VRIJDAG 6 AUGUSTUS
14:30 : Blackbird (Vesalius)
15:00 : De slak en de walvis (Vesalius)
17:00 : Titane (Vesalius)
17:30 : Dark Rider (Vesalius)
19:30 : True Mothers (Vesalius)
20:00 : The Father (Vesalius)
22:00 : The Green Knight (Vesalius)
22:15 : Sweet Thing (Vesalius)

ZATERDAG 7 AUGUSTUS
14:30 : Dark Rider (Vesalius)
15:00 : Wolfwalkers (Vesalius)
17:00 : True Mothers (Vesalius)
17:30 : The Green Knight (Vesalius)
19:45 : Sweet Thing (Vesalius)
20:00 : Rifkin's Festival (Vesalius)
21:45 : The Dissident (Vesalius)
21:45 : The Father (Vesalius)

ZONDAG 8 AUGUSTUS
10:30 : Knofje (Vesalius)
11:00 : Rifkin's Festival (Vesalius)
14:30 : Zussen (Vesalius)
15:00 : The Father (Vesalius)
17:00 : Blackbird (Vesalius)
17:30 : Rifkin's Festival (Vesalius)
19:30 : The Man Who Sold His Skin (Vesalius)
20:00 : First Cow (Vesalius)
21:30 : Titane (Vesalius)
22:30 : Nomadland (Vesalius)


>> Naar het volledige maandschema

CORONA MAATREGELEN


NIEUWSBRIEF ZED LEUVEN

Wens je iedere maandag het weekprogramma van Cinema ZED, Leuven in je mailbox? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

ZED respecteert je privacy. Lees er alles over in de privacyverklaring.


ZED Magazine - juli '21

ZOMERFILMS 2021

ZED Magazine - augustus '21

FACEBOOK

 

NIEUWSBRIEF ZED HASSELT

Wens je iedere woensdag het weekprogramma van Cinema ZED, Hasselt in je mailbox? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

ZED respecteert je privacy. Lees er alles over in de privacyverklaring.


WORD VRIJWILLIGER BIJ CINEMA ZED


CLUB ZED


ZESxZED KAART

GESCHENKTIP!


PARTNERS

 
 
 

Recente Release

FIRST COW

Oregon, 1820. De timide kok Cookie trekt samen met een groep pelsjagers het land door. Hij valt wat buiten de groep en is een eenzaat. Totdat hij de Chinese immigrant King-Lu leert kennen. Ze ontdekken dat een rijke landeigenaar in de buurt een koe heeft, een extreme zeldzaamheid in dit gebied. 's Nachts trekken ze erop uit om haar stiekem te melken. Met de gestolen melk kan Cookie ongekende lekkernijen creëren. Het duo weet al snel een bloeiende handel op te zetten en hun dromen lij
(meer)

Recente Release

A PERFECTLY NORMAL FAMILY

Eind jaren ‘90 leeft Emma een doodgewoon leventje in een doodgewone familie. Tot haar vader plots aankondigt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan. Emma is totaal uit het lood geslagen. Haar vader kiest een andere naam en verandert in een vrouw die zwierige jurken draagt en opeens niet meer van voetbal lijkt te houden. Wie is deze nieuwe vader? Kan Emma deze Agnete überhaupt nog papa noemen? Het veilige gezinsleven dat ze kende, komt op losse schroeven te staan en de h
(meer)

Filmanjaro

WOLFWALKERS

Wanneer Robyn met haar vader naar Ierland reist om er op de laatste wolven te jagen, hoort ze verhalen over de mysterieuze ‘wolfwalkers’. Ze ontmoet Mebh, een heel bijzonder meisje met wilde rode haren. Dwalend door het woud, op zoek naar wolven, wordt het tweetal steeds verder meegezogen in een wereld vol magie.
(meer)

Recente Release

THE MAURITANIAN

In de nasleep van 9/11 wordt Mohamedou Ould Slahi gearresteerd. De Amerikaanse regering zet hem - zonder enige vorm van rechtspraak - vast in Guantánamo Bay. Net wanneer hij alle hoop lijkt op te geven, vindt hij een bondgenoot in de gedreven en idealistische advocate Nancy Hollander. Voor het grote publiek is de verdediging van een 9/11 terreurverdachte opnemen een misdaad op zich. Maar Hollander laat zich niet uit het lood slaan en brengt samen met militaire aanklager St
(meer)

Recente Release

IN THE HEIGHTS

In de kleurrijke buurt van Washington Heights -helemaal in het puntje van Manhattan- hangt de heerlijke geur van verse koffie in de lucht rond de buurtwinkel van Usnavi. Hij werkt in het hart van een levendige en hechte gemeenschap vol grootse dromen en aanstekelijke ritmes. Ook Usnavi zelf heeft grote dromen. Hij spaart elke cent die hij verdient, terwijl hij fantaseert en zingt over een beter leven.
(meer)

New Classics

IN THE MOOD FOR LOVE

In het Hongkong van 1962 worden meneer Chow en mevrouw Chan buren. De eerste toenaderingspogingen tussen hen komen tot stand wanneer ze beseffen dat hun echtgenoten waarschijnlijk een affaire met elkaar hebben. Ze beramen een wraakcomplot en beginnen een relatie met elkaar. Maar kan hun relatie die gebaseerd is op een onmogelijk verlangen stand houden?  
(meer)

Recente Release

PROMISING YOUNG WOMAN

Overdag is Cassie een doodgewone, charismatische jonge vrouw die werkt in een koffiebar. Maar 's nachts staat haar leven in het teken van wraak. Ze struint nachtclubs af waar ze doet alsof ze dronken is om zich te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen. Haar dubbelleven begon toen een tragisch incident in het verleden haar leven omgooide. Op een dag geeft een onverwachte ontmoeting haar de kans om haar verleden recht te zetten.
(meer)

Play It Again Sam

CRUELLA

Londen, jaren ’70. De vastberaden Estella wil het absoluut maken als modeontwerper. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven en te midden van de punk-rock revolutie bouwen ze samen een leven op in de straten van Londen. Op een dag wordt Estella’s talent voor ontwerpen opgemerkt door barones von Hellman, een hooghartige en meedogenloze modelegende.
(meer)

Recente Release

TRUE MOTHERS

Satoko en haar echtgenoot leiden een gelukkig leven. Huisje, tuintje, boompje,... het enige wat mist is een kindje. Omdat Satoko niet zwanger kan worden, besluiten ze het jongetje Asato te adopteren. Jaren later belt een onbekende vrouw hen plots op die beweert dat ze Asato's biologische moeder is. Maar wie is ze? En waarom zoekt ze ineens contact met haar zoon? Satoko gaat de confrontatie met haar aan. 
(meer)

GELDENDE CORONAMAATREGELEN IN CINEMA ZED

Cinema ZED ontving een CIRM-attest van de overheid en krijgt daarom de toelating andere maatregelen te hanteren dan de andere bioscopen. Lees er HIER alles over!


Recente Release

SOUND OF METAL

Ruben leeft voor en van zijn muziek. Samen met zijn vriendin Lou heeft hij  een redelijk succesvolle metalband. In hun gezellige bus rijden ze van optreden naar optreden. Het gaat goed, Ruben heeft zelfs de drugs achter zich kunnen laten. Maar dan gebeurt het ondenkbare: plots valt zijn gehoor weg, er blijft enkel een immense dofheid en een akelige pieptoon over. Het verdict is bikkelhard. Zijn gehoor zal niet meer terugkomen. Al wat voor Ruben van belang is, komt hiermee op de helling t
(meer)

Documentaires

ZAPPA

Het ultieme portret van muzikale grootheid Frank Zappa (1940-1993), opgebouwd uit een verbazingwekkende hoeveelheid ongezien archiefmateriaal. Een fascinerende inkijk in het privéleven en het werk van de enigmatische en maatschappijkritische rockster, die met zijn 60 albums en maatschappelijk engagement een unieke erfenis achterliet.
(meer)

Play It Again Sam

NOMADLAND

De 61-jarige Fern gaat de baan op in haar omgebouwde busje. Na de dood van haar man en de sluiting van de lokale fabriek is haar thuisstadje in het landelijke Nevada een spookstad geworden. De plek kan haar niets meer bieden -ook geen troost- en dus wordt ze een hedendaagse nomade, steeds onderweg naar nergens. Tussendoor werkt ze in een magazijn van Amazon, poetst ze wc’s en ontmoet ze andere nomaden, mensen die b
(meer)

Filmanjaro

ELLE BELLA BINGO

Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen. Tot Henry een nieuwe vriend leert kennen, de erg coole Johny. Ella is een beetje jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige cross fiets aan Henry cadeau geeft. Ella zet Henry voor een keuze: hij moet kiezen voor haar of voor Johny. Maar Henry wil helemaal niet kiezen.
(meer)

Recente Release

FALLING

John woont samen met zijn echtgenoot Eric en hun dochter in Californië, ver verwijderd van het traditionele plattelandsleven dat hij jaren geleden ontvluchtte. Johns eigenwijze vader Willis woont nog steeds op de afgelegen boerderij waar John opgroeide, maar kan die steeds moeilijker runnen door zijn beginnende dementie. Wanneer John hem naar Californië brengt, loopt de spanning tussen vader en zoon op door de confrontatie met hun verleden en de vele jaren van wederzijds wantrouwen.
(meer)

Documentaires

THE PAINTER AND THE THIEF

De carrière van kunstenares Barbora Kysilkova zit in de lift wanneer op een expo van haar werk twee schilderijen worden gesloten. De dief, Karl-Bertil, wordt gevat, maar de schilderijen blijven zoek. Karl-Bertil was high toen hij de diefstal pleegde, zijn herinneringen van de avond zijn wazig. In de hoop van te achterhalen wat er met haar schilderijen gebeurd is, neemt Barbora contact op met Karl-Bertil. Ze vraagt of hij wil poseren voor haar. Het is het begin van een wonderbaarlijk en
(meer)