Bring-A-Friend van de maand september

Nieuws
| 30/08/2024

Bring-A-Friend

Met de Bring-A-Friend actie willen we studenten met een ZED studentenkaart toegang geven aan een recente release die je wil gezien hebben, maar dan aan een lager tarief. Koop een ticketje voor jezelf en breng gratis nog iemand mee. Hou de ZED website, socials en studentennieuwsbrief in het oog, want iedere maand kiezen we een topfilm uit voor de Bring-A-Friend actie! 

Hoe werkt het?

Stap 1: Koop je ticket voor de geselecteerde film aan het onthaal en krijg een extra ticket gratis voor diezelfde vertoning! De actie is heel de maand geldig, maar slechts 1 keer per ZED studentenkaart.

Opgelet: deze actie is dus niet geldig online

Stap 2: Geniet van de film!
En hou een oogje in het zeil voor de volgende Bring-A-Friend film!

Strange Darling

Strange Darling

In de prachtige omgeving van Oregon rent een gewonde jonge vrouw - die alleen bekend staat als de Lady -  voor haar leven. Ze is op de vlucht voor een vastberaden en gevaarlijke man waarmee ze verwikkeld is in een dodelijk kat-en-muisspel dat zich afspeelt op één dag in het verknipte liefdesleven van een seriemoordenaar.

Niemand minder dan auteur Stephen King, de grootmeester van de thriller - noemde Strange Darling een absolute must-see. Het is dan ook een frisse, originele en uiterst spannende thriller waarin niets is wat het lijkt. In zes hoofdstukken wordt het ingenieuze verhaal stukje bij beetje ontrafeld.  Intelligent, onverwacht verontrustend en zenuwslopend spannend. Tel daar bovenop nog ijzersterke acteerprestaties en verbluffende cinematografie en dan wordt het duidelijk dat Strange Darling niet voor niets de beste thriller van het jaar wordt genoemd.

Meer info en tickets vind je hier