ZED in de Aula: Don't Worry Darling

ZED in de Aula: Don't Worry Darling

Jaren '50. Alice en Jack leiden het perfecte leventje in Victory, een onberispelijk stadje opgericht door visionaire zakenman en levenscoach Frank. Alle mannen van het stadje werken voor het uiterst geheime Victory Project. Het leven is perfect en het bedrijf voorziet in de behoeften van elke inwoner. Het enige wat het daarvoor in ruil vraagt, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding. Maar Alice begint te merken dat er iets niet klopt en stelt haar leven steeds meer in vraag. 

Met je ZED Studentenkaart geniet je elke maand van een topfilm in Aula Vesalius aan €4! De aula wordt voor de gelegenheid sfeervol aangekleed en krijgt technisch een flinke upgrade. Onze ZED Vedettes zorgen voor animatie en thema. Een niet-te-missen filmevent helemaal op studentmaat en budget!

Commentaar

Een gedurfde, mysterieuze en visueel indrukwekkende psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde, die in 2019 alle harten wist te veroveren met de intelligente komedie Booksmart. Harry Styles (Dunkirk) weet zijn mannetje te staan naast een fenomenale Florence Pugh, de Oscargenomineerde actrice uit Little Women and Midsommar. Ondanks het vermeende drama achter de schermen, een gelaagde film die verschillende reacties en vragen oproept, en je ondertussen verwent met een prachtige cinematografie. 

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2022
Duur
02:02
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Olivia Wilde
Cast
Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine, Olivia Wilde, e.a.
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium