Jumanji

Jumanji

Jumanji, een uniek en magisch bordspel, valt in 1969 in de handen van de nieuwsgierige tiener Alan Parrish. Wanneer Alan samen met zijn vriendinnetje Sarah het spel gaat spelen, slokt het spel de nietsvermoedende jongen op in de weelderige, woeste bossen van een mythisch rijk. 26 jaar later laat het spel hem vrij voor de verbaasde ogen van de jonge kinderen Judy en Peter Shepherd. Samen met Judy en Peter moeten de inmiddels volwassen geworden Alan en Sarah het spel uitspelen om hun levens terug te krijgen.

Belevingsvertoning in het kader van het JEF Festival (18/02 - 26/02)

Zit je niet graag stil in de cinema? Dan is de belevingsvertoning iets voor jou. Bewegen en geluid maken toegelaten!

Voor de film warmen we onze filmspieren op. We springen rond als popcorn en snurken om ter luidst. Tijdens de film spelen we Bingo. Zie je hetzelfde op het filmscherm als op je bingokaart? Plak dan een sticker op je kaart! Maak mee geluid en ren en dans met de figuren uit de film. Krijg jij jouw kaart vol? Roep jij als eerste ‘Bingo’?

When two kids find and play a magical board game, they release a man trapped in it for decades - and a host of dangers that can only be stopped by finishing the game. 

Commentaar

Oscarwinnende Joe Johnston, regisseur van onder andere Captain America: The First Avenger en Jurasic Park III, creëerde deze iconische klassieker die jaren later maar liefst twee vervolgingen kreeg onder leiding van Jake Kasdan. Een vierde film van de franchise is vermoedelijk in de maak en bewijst dat het werk van Johnston in 1995 tot op vandaag nazindert. 

Categorie film
Kinderfilm
Leeftijd
10
Jaar
1995
Duur
01:44
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Joe Johnston
Cast
Robin Williams, Kirsten Dunst, Bonnie Hunt
Dialogen
Engels
Frans
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium