Don't Worry Darling

Play It Again Sam
Don't Worry Darling

Jaren '50. Alice en Jack leiden het perfecte leventje in Victory, een onberispelijk stadje opgericht door visionaire zakenman en levenscoach Frank. Alle mannen van het stadje werken voor het uiterst geheime Victory Project. Het leven is perfect en het bedrijf voorziet in de behoeften van elke inwoner. Het enige wat het daarvoor in ruil vraagt, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding. Maar Alice begint te merken dat er iets niet klopt en stelt haar leven steeds meer in vraag. 

Commentaar

Een gedurfde, mysterieuze en visueel indrukwekkende psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde, die in 2019 alle harten wist te veroveren met de intelligente komedie Booksmart. Harry Styles (Dunkirk) weet zijn mannetje te staan naast een fenomenale Florence Pugh, de Oscargenomineerde actrice uit Little Women and Midsommar. Ondanks het vermeende drama achter de schermen, een gelaagde film die verschillende reacties en vragen oproept, en je ondertussen verwent met een prachtige cinematografie. 

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2022
Duur
02:02
Land
Verenigde Staten
Filmregisseur
Olivia Wilde
Cast
Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine, Olivia Wilde, e.a.
Dialogen
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
{array[0]}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4}
{film.field_tijdslot_tijdstip_4} Uitverkocht
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films

Onze PIAS reeks is inmiddels een vaste waarde: iedere maand herneemt ZED een aantal hoogvliegers van de vorige maand, voor wie tot zijn grote spijt de vertoningen gemist heeft. Is het je ook dan niet gelukt om deze films te komen bekijken? Of was de voorstelling te snel uitverkocht? Met PIAS XL krijg je een aller-, aller-, maar nu ook echt allerlaatste kans om het beste dat 2022 op filmvlak te bieden had op het grote scherm te bewonderen!