Door de coronacrisis moest ZED noodgedwongen de deuren sluiten. Maar na een aantal moeilijke maanden staan we er helemaal terug. En we hopen van jullie hetzelfde! Omdat voorzichtigheid geboden blijft, voert ZED een aantal maatregelen door. Doortastende en effectieve maatregelen die een bezoek aan de bioscoop helemaal veilig maken, maar die de typerende gezelligheid van ZED nooit in het gedrang te brengen. Zo kan iedereen veilig en met een gerust hart terug volop genieten van pure cinema.
 

 

Gegarandeerde afstand

Tussen iedere persoon, duo, gezin of grotere bubbel worden links en rechts steeds 1 zetel vrijgehouden. 
     
 

Vlotte circulatie

In de planning van de voorstellingen worden begin- en einduren van de films zoveel mogelijk uit elkaar gehouden. Zo bots je nooit op grote groepen bezoekers in de (immense) foyer van ZED. Bovendien wordt er in de foyer éérichtingsverkeer ingevoerd.
     
 

Aangepaste ventilatie

Het ventilatiesysteem van Cinema ZED werd voor de gelegenheid aangepast. 100% van de toegevoerde lucht is verse buitenlucht. Er is dus geen enkele interne luchtcirculatie meer.
     
 

Algemene hygiënemaatregelen

Deurklinken worden na iedere vertoning ontsmet, het baliepersoneel wordt afgeschermd met plexiglas én er is ten alle tijde desinfecterende handgel beschikbaar. Gelieve een mondmasker te dragen bij je bezoek aan Cinema ZED. Enkel kinderen onder de 12 jaar hoeven geen mondmasker te dragen.
     

Tip: Koop Online

In coronatijden is het nog meer dan voorheen aangeraden je tickets op voorhand online aan te kopen. Zo ontstaan er geen wachtrijen in de foyer. Bovendien kan je met het aangepaste corona-ticketsysteem van ZED, dat nu tijdelijk met genummerde zetels werkt, zelf je plaatsen kiezen.